06-09-2013, 03:14 AM
Witam.
Otóż jak w tytule, w zakładce looting nie ładuje mi się lista itemów, jak to naprawić?
Otóż jak w tytule, w zakładce looting nie ładuje mi się lista itemów, jak to naprawić?
Brak listy itemów w Lootingu.
|
06-09-2013, 03:14 AM
Witam.
06-09-2013, 07:08 AM
bo tam ona sie nei laduje, nizej wpisujesz nazwe itemu > kliknij enter > pokaze ci sie item i mozesz wziasc go loot czyli dodac do listy
pomoglem? plx rep+
06-09-2013, 08:00 AM
Please give me reputation if I helped you.
06-09-2013, 08:52 AM
(06-09-2013, 08:00 AM)Apausfo Wrote:(06-09-2013, 07:08 AM)buska Wrote: pomoglem? plx rep+ Ch.j ci do a od gogola 3 ch.j w bok, bo po to sie pomaga by uzyskac repa a za repa licencje. Ukrywalem to ale teraz ci powiem od kad piszesz tu posty i widze cie na kazdym kroku mnie wkur~, zawsze wepchasz wszedzie nosa i udajesz wielkiego filozofa, a tak naprawde w dupie byles i gowno widziales.
06-09-2013, 08:58 AM
fakt pomaga sie by dostac repa
![]()
06-09-2013, 09:01 AM
Zobacz Kajtek ze 90% ludzi co sa zwiazani z tym forum maja takie komy nikomu to nie przeszkadza kazdy pisze co uwaza jak pisze tak bd spostrzegany, to jest jego osobista sprawa, ale panu Apausfo to przeszkadza i podpina do tego inne osoby co duzo tu robia, a o jego pomocy i postach nie bd pisac bo dlamnie osobiscie jest to zalosne...
![]()
06-09-2013, 05:21 PM
(06-09-2013, 08:00 AM)Apausfo Wrote:Wiedz że ludzie jednak czytają posty(06-09-2013, 07:08 AM)buska Wrote: pomoglem? plx rep+ ![]() (06-09-2013, 08:58 AM)Kajtek Wrote: fakt pomaga sie by dostac repaNo tak, ale 70% ludzi nie da Tobie Repa jak im tego nie przypomnisz to strasznie boli jak się mocno udzielasz... BBot tani, ale 50 repów za 2 miechy Licencji to jeszcze chyba taniej.. (06-09-2013, 09:01 AM)buska Wrote: Zobacz Kajtek ze 90% ludzi co sa zwiazani z tym forum maja takie komy nikomu to nie przeszkadza kazdy pisze co uwaza jak pisze tak bd spostrzegany, to jest jego osobista sprawa, ale panu Apausfo to przeszkadza i podpina do tego inne osoby co duzo tu robia, a o jego pomocy i postach nie bd pisac bo dlamnie osobiscie jest to zalosne... I tu się zgadzam ![]() ![]()
Since 2010 bbota use.
Jutż nite używtam bto sitę rotbi wietlki sytf i btot scthodzi nta psty ;d jetbać btbotat zaczynam robić własnego i tyle w temacie ;d T użyłtem bty antglojęzyczni dtebile nite motgli przetczytać tegto.
przytocze jeszcze jedno co do tej sprawy nie wiem czy to wazne ale, jak widac/widzicie to Apausfo ciaglem pod kazdego pisze cieta riposte i chce zablysnac co to nie on a tak naprawde nic duzego nie robi, ciagle widze jego posty robiace innym na zlosc i widze ze to nie pierwsza sytuacja moze powinnismy cos zmienic w regulaminie, aby zapobiec nastepnym razem takim napinatorom jakiego w nim dostrzegam, bo moim zdaniem ma to jakis wplyw na tym forum
@Edit Sory panowie za spam ale jak to zobaczylem to nie bylo opcji zebym tu tego nie pokazal, a mianowicie zobaczcie ze on ma zazle ze repy zdobywamy a sam co robi w swoim temacie, ciagle refreshe i spam zeby dac repa nie no padne zaraz (LINK)
06-09-2013, 09:15 PM
Ok, wklej tu 5 postów w których ROBIE KOMUŚ NA ZŁOŚĆ XD
skomentowałem tylko to, że pisanie co koment 'daj rep plx' jest żalosne jak Kajtek napisał, siema, pozdrawiam przecież ![]() Gogol, twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna, SERIO, przykro mi teraz, HAHAH, synku. Please give me reputation if I helped you.
06-09-2013, 09:50 PM
Miałem ten sam problem i wynika to z błędnego save jakiego ładujesz.
zauważ gdy włączasz Bota to lista jest pełna, a gdy wczytasz owy save to już będzie pusta. Nie wiem dlaczego tak się robi. Polecam robienie sobie samemu save'ów zawsze masz pewność co w nim jest, ostatnio się zawiodłem na save;ach z forum i sam sobie robię i dzięki pomocy kolegów s forum jestem zadowolony z bota. Pozdrawiam
I'm real BaSho
06-10-2013, 11:51 AM
(06-09-2013, 09:15 PM)Apausfo Wrote: Ok, wklej tu 5 postów w których ROBIE KOMUŚ NA ZŁOŚĆ XD Niewiem czy widzisz to ale teraz robisz z siebie za przeproszeniem "glupka", przepros jeszcze za szechtera? nie no zart. |
« Next Oldest | Next Newest »
|