Threads: 1
WItajcie
nie dawno dwóch moich ziomków okradziono. każdy korzystał z BBota oraz skryptow z forum oraz strony głównej. czy to możliwe ze w skryptach mogą sie kryc oprogramowania szpiegowskie?
mam jeszcze jedno pytanie. czy można oszukać keyloggera logujac sie do gry za pomocą klawiatury ekranowej.?
a gdybym logowal sie metoda kopiuj i wklej? generalnie to chodzi mi o to by uniknac tego samego co spotkało moich kolegów. najlepsze w tym ze haker wyczyscil tylko bank i itemy. postaci logowaly sie w db thais (wszystkie w tym samym miejscu)
Threads: 18
człowieku to nie chodzi o to jak wprowadzisz passy bo on czyta twój log z kompa a nie to co piszesz.
Please give me reputation if I helped you.
Hmmm.. To macie jakies sposoby by na bierzaco monitorować czy nie mam jakiegoś syfu?
Threads: 9
no ja np kopiuj wklej z notatnika ale to sposob z tibi 7.6-8.6 wtedy zapobiegalo ale jestem przyzwyczajony
jak dla mnie nie sciagac zadnego syfu miec anty wira do tego sciagac skrypty tylko z forum
Threads: 15
Powiem tyle od siebie, że kiedyś znałem osobę która korzystała z programu który pod plik podszywał keyloggera, ale z notatnika o pojemności 1kb robił 1mb pliku. Najważniejsze to pobierać pliki z rozszerzeniem bbot, tylko z załączników, oraz o małej pojemności. Pod żadnym względem nie pobierać ze speedyshare.