Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[PL] Kupie Knight'a
Interesuje mnie knight z wymaganiami:
- Bez wyrobionego RK
- 60+ lvl
- Dobre Skille
- Moze byc pusty bez niczego
- Serv "prawie" kazdy
- Platnosc tylko w gp z mozliwoscia transferu

Wszystko do ugadania, ktos cos ma? Big Grin
4x 70~ lvl
Ile za sztuke
72 knight harmonia , ale z r keyem
55~ knight aurora bez r keya
165 guardia
Ziom napisz na gg masz moj numer jestem zawsze na nie widoku, areeee ile chcesz za kine? i czy ma wyrobiony rk?
Moglbym zaproponowac na Antice
54 i 56 knightow na 1acc, bez rk.. skille 77/70 i 78/71
Kiedys mialy pacc wiec zrobiony maja dostep do Yalahar.
BK na obu byl robiony.
Propozycja?
(07-23-2013, 07:36 PM)praatel Wrote: Moglbym zaproponowac na Antice
54 i 56 knightow na 1acc, bez rk.. skille 77/70 i 78/71
Kiedys mialy pacc wiec zrobiony maja dostep do Yalahar.
BK na obu byl robiony.
Propozycja?

Interesuje mnie kupienie za gp, podaj propozycje a ja sie zastanowie, jedyny minus ze ja bym kupil jednego a juz jak masz na passach dwa to nic nie zrobisz :/.
Ale moze cena mnie zadowoli i wezme Big Grin
65 Knight Aurora / Wyrobiony RK / Pacc 16 Dni
sprzedaje bo i tak nie gram, a druga sprawa ze dostałem mandat na 400zl i jakos musze zaplacic;
tak rkey jest, mam wszystko
a ile areee chcesz?
sorry ale rzadko wchodzę na kompa i dopiero teraz piszę.
Oferuj Smile
Postać jest pusta jak coś, ale mogę coś rzucić bo mam jszcze z 2kk na innym koncie ale prawdopodobnie tobie sie ta kasa nie przyda Big Grin
Na jakim świecie chcesz zapłacić?
55 knight aurora bez rk?
chce w zamian gp na aurorze, mów ile jesteś w stanie zapłacić
170 i 94 na tym samym koncie. (lunara.
albo 119 Knight Aurora
Areee, na beryli (pvp) tez mam urlop i zadko jestem, tytanix jaka cena ?
Oferuj ziomek , ja nie gram od prawie miesiąca i nie mam zamiaru wracać w ogóle. Tak żeby nie była za mała ani za duża. Potrzebna kasa na wakacje a do gry juz nie wrócę wiec wyj.. w te chary Big Grin
moge za gp wziasc jak cos
http://forums.bmega.net/thread-18028.html tutaj masz chary które mam. offeruj w gp jak chcesz.
64 knight na Elysi.. Ale z rkeyem -.- Ale Jak chcesz to możęsz kupić za gp bo tak już sprzedaje chary i kończę z tą gra Smile A gp też na sell mam więc zawsze coś dojdzie
troche maly lvl zeby oplacalo sie rk kupowac nowe :/
Chciałbym sprzedać postać na serwerze Furora która jest 53 knight (prawie 54) posiada nawet niezłe skille około 78 sworda (nie powiem dokładnie bo nie mam komputera i aktualnie korzystam z tableta kolegi) postać nie ma wyrobionego RK ! Chciałbym dodać ze postać nie jest huntowana lecz przeciwnie posiada dobre kontakty z gildijami rzadzacymi na serwerze . Postać nie ma eq ani kasy w banku jak dobrze pamietam to jest loot na około 80k w depo ankrahmund . Największym atutem postaci jest to ze posiada full warrior addon (sporo wart na furorze) . Postać sprzedaje ponieważ przenieslismy się ze znajomymi na inny serwer i praktycznie nie wchodzę na tego knighta. Za postać chce dostać 2x SMS na 30dni do bbota albo kasę na serwerze Antica. Chyba ze przedstawisz mi własna ofertę która mnie zainteresuje

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)