Threads: 4
Szukam kogoś kto mi wytlumaczy jak zrobić tego depositera żeby działał bo robie cały czas jak jest napisane an forum itd. i bot albo sie zacina, albo nie idzie, albo nie wraca albo nie wiem co jeszcze, jeżeli się za coś płaci to się wymaga niestety ten bot jest jak dla mnie za dużo zbugowany czekam na pomoc Cya
Threads: 14
1. Robisz waypointy z depo na resp
2. Dodajesz label start
3. Robisz waypointy na respie
4. Dodajesz funkcje full check label w code wpisujesz np. Cap<10 Label on full wpisujesz depo w else start
5. Po full checku robisz label depo i potem waypointy do dp
6. Przed npc w banku dodajesz fixed point i message hi npcmessage deposit all itd.
7. Robisz waypointy dalej do dp przed skrzynka dajesz fixed point i na tej samej kratce depositer
Jakbys chcial robic tez odkupowanie manasow to tutaj masz macro na wyciaganie kasy:
1000 {Withdraw} VarSetEx(Total, XXX) VarSet(Potnow) Misc.ItemCountEx(IDPOTA) VarSub(Total, !Potnow!) VarMult(Total, CENAPOTA) HUD.Display(!Total!) Self.Say(hi) Macro.Wait(2000) NPC.Say(withdraw) Macro.Wait(2000) NPC.Say(!Total!) Macro.Wait(2000) NPC.Say(yes))
XXX - liczba potow, reszta wiadoma
Macro na kupowanie manasow:
1000 {ManaPot Reffil} VarSetEx(Total, XXX) VarSet(Potnow) Misc.ItemCountEx(POTID) VarSub(Total, !Potnow!) HUD.Display(!Total!) NPC.Buy(POTID, !Total!, 1))
przed tym dajesz fixed point
message hi
npcmessage trade
Mam nadzieje ze troche objasnilem. Jak pomoglem rep+
Threads: 3
Można i w ten sposób
Macro (32097 32212 7:100 {Cap >= 20 GoStart} Self.Capacity<=20 CaveBot.GoLabel(Sprzedaz))
[center]
[/center]
Threads: 4
08-01-2012, 02:05 PM
(This post was last modified: 08-01-2012, 05:49 PM by klapen.)
zrobiłem wszystko, niestety nie moge sobie poradzić z wybieraniem kasy i kupowaniem gdyż tylko podchodzi a nic nie robi, a uzupełniałem id pota, ilość chodziłem fixed point itd. i nie działa
edit:
wybieranie kasy działa tylko jest problem, że wybiera co chwile po 1000, nie raz tylko cały czas jak stoi np. 5 sekund to 3 razy po 1000
Threads: 5
może i mi w końcu to się uda
"Lepsze wrogiem dobrego..."