Threads: 17
Witam, potrzebuje skrypta ktory po 2h skillenia na slimach, zabije matke pojdzie do x Labela odczeka tam x czasu, i potem wroci i znowu bedzie skilil. Nie wiem czy da tak rade.
I takie pytanie, czemu matke slmwo trzeba zabijac po 2h skilenia?
Threads: 14
Trzeba zmieniać, ponieważ ona też skilluje na nas i potem zaczyna coraz więcej nas siekać. A co do tematu, to podpinam się. Czy dałoby rade taki skrypt zrobić ? Bardzo by mi sie przydal.
Threads: 5
coś mi się wydaje że to raczej mija się z celem. bot raczej nie wróci na to samo miejsce i prawdopodobnie postać będzie bita przez więcej niz 2 slimy.
"Lepsze wrogiem dobrego..."
z Tym ze po x Czasie idzie do x Labela to mysle ze dalbym rade zrobic, i ten powrot tez, ale nie wiem jak zrobci zeby po 2h skilenia zabijał matke, i potem jak wraca to tez zeby nie bil matki. Pomoze ktos?
Threads: 38
pomysl o makrze ktore odlicza 2 godziny, zmienia bron na mocniejsza, zabija wszstko co sie rusza, kdy znika battle odpala sie label i tyle
label robisz tak ze robisz wpt do miejsca gdzie chcesz czekac, dodajesz delay, i spowrotem, miejsce do ktorego chcesz wrocic dodaj jako nokill point;p
Threads: 5
(09-01-2012, 09:14 AM)garst123 Wrote: pomysl o makrze ktore odlicza 2 godziny, zmienia bron na mocniejsza, zabija wszstko co sie rusza, kdy znika battle odpala sie label i tyle
label robisz tak ze robisz wpt do miejsca gdzie chcesz czekac, dodajesz delay, i spowrotem, miejsce do ktorego chcesz wrocic dodaj jako nokill point;p
Garst miałbyś chwilkę żeby coś takiego napisać?
sporo osób by potrzebowało coś takiego podejrzewam
"Lepsze wrogiem dobrego..."
Um, Ale jak zrobic to zeby po powrocie, bot nie bil matki? Bo jak on tam wjedzie a bedzie zaznaczone skillenie to zabije wszstkie slimy.