Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6231 kont zdeletowanych!
Witam,
jak wczoraj zauważyłem na tibia.com:
6231 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
się zastanawiam kto z nas coś stracił,
z mojej strony wszystko przetrwało, a uzywalem nawet level spy, po prostu trzeba miec szczęście, nawet taskera uzywalem do zasypywania i nie dostałem delete,
niektorzy ludzie za samo leczenie zbanowani.
pozdrawiam
BlushPomogłem? Proszę, daj reputka!Blush
Ja zaczynam myslec, ze mam wiecej szczescia niz rozumu, kilkanascie charow boconych na BBocie i TA na zmiane i zero banow.
U mnie czyściutko. Trzeba ogarniać i każdy bot niewykrywalny Wink
mi zbanowali paladyna a tylko na leczenie bota uzywałem pozdro dla tych ciuli
(12-20-2012, 02:32 PM)simong Wrote: Ja zaczynam myslec, ze mam wiecej szczescia niz rozumu, kilkanascie charow boconych na BBocie i TA na zmiane i zero banow.
haha popieram. mnie tez sie upiekło w tej turzeWink ale powiem wam ze ostatnio w czerwcu co byly delejty to stracilem 3 konta w tym 70ek 90rp nie jakies wygorowane postacie ale sentymentalne;P szkoda, szkoda jakby nie było.
0/7 kont zbanowanych Wink
gralem na ibocie, gralem troche na bbocie(niedawno zaczalem) i nie mam bana na koncie, a co do stwierdzenia "trzeba umiec bocic" to prosze tych co pisza takie bzdury niech odpuszcza... ja w ogole sie nie znam na botach, zawsze tylko sciagne skrypt i odpalam
tak samo 0/5 kont zbanowanych ;] BBOT jest jednym z najlepszych botów na Rynku ;]
zobaczymy jak będzie przy kolejnym massbanie. Jak na razie 2 massbany mnie nie zlapaly.
najlepiej by sie wypowiedzialy osoby z forum ktore dostaly delete.
No cóż, to się wypowiem.
Delete na 68 ED. Było to moje jedyne konto.
Nie używałem żadnych opcji [!]. Jedyne co to healer(na exure gran i vita tylko)+looter, oraz cavebot czasem(do 20 levela oraz w ostatnie 2 dni gry na waterach po godzinie-1,5 godziny dziennie, a tak to zero bocenia).
Na koncie miałem jeszcze EK, którego przygotowywałem offline treningiem, a w ostatnim czasie zacząłem nim bocić jakieś 3-4 dni full AFK.

Nie wiem co poszło nie tak, może mi ktoś jakieś wskazówki na przyszłość dać? Teraz od nowa zaczynam i nie chce dostać delete. Po prostu mnie krew zalewa jak czytam tematy, gdzie macie po 50, 20,10 kont i zero delete'ów, albo ewentualnie jeden.
A ja expiąc głównie ręcznie, cave bota używając żadko mam bana.
Jak wy to robicie? Prosiłbym o jakąś pomoc, by nie dostać bana na przyszłość.

Z góry dzięki : )

Edit: Robię nowe konto, ale nie wyobrażam sobie gry bez bota. Monotonne wbijanie tych pierwszych leveli, tym bardziej że na początku chce ugrać coś bez pacca, powiedzmy 30lvl. Co robić aby bana nie dostać? Bo jak na razie to jak bociłem to nie zwracałem uwagi na graczy(np na waterach czasem bociłem z jednym albo dwoma innymi botami),myślicie, że bezpieczniej będzie jak ustawie alarm na gracza na ekranie i będę bocić w miejscach mniej odwiedzanych przez ludzi(chodzi o reportowanie) bo myślę, że to mógłby być powód.
mysle ze zmienianie czesto miejsca expienia, ale ja jeszcze doswiadczenia nie mam boce dopiero 1 miesiac. Starsi maja wieksze doswiadczenie
Hmm, to może wypowiedziałby się ktoś doświadczony? Bardzo mi na tym zależy.
Ja Bbota używam jakoś 5-6 miesięcy i ani razu nie dostałem bana, nie zmieniałem miejscówek etc. Myślę iż zależy to m.in od skryptów,których się używa + jak sciągniecie jakiś skrypt z forum, zobaczcie czy nie ma zaznaczonej opcji 'unsafe cheats' oznaczonej [!].
(12-22-2012, 05:24 PM)smrooker Wrote: wg mnie narazone sa te osoby, co robia przypalowe wpt, i tylko i wylacznie boca. Porobcie w przerwach miedzy boceniem jakies aczki i wypowiedzcie sie po kolejnym mass banie Smile pozdro

Ja tylko i wylacznie boce lecz robie normalne wpt ? chociaz nie rozumiem pojęcia "przypałowe", pozdrawiam xD
Mozliwe ze chodzi o to ze robisz wpt na fire fieldach i wtedy masz przypalowe :>
jak narazie ja po 2 miechach 1/5 ban :/ ale to maly lvl dostal :]
(12-22-2012, 06:16 PM)Masterpox Wrote: Mozliwe ze chodzi o to ze robisz wpt na fire fieldach i wtedy masz przypalowe :>

co w tym ma byc przypałowego ? to taki sam waypoint jak każdy inny... :o
Zależy to od tego czy miałeś pacc czy nie .
Ja mam 3 konta 1 pacc 120 ek etc bogate konto i 2 facc i tych facc mi zdeletowali a pacca nie , dziwne nie ?
IF I HELPED YOU REPUT +1 ME PLEASE ! Smile / POMOGŁEM ? NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ REPUTA + 1 Smile

SCRIPT'S BY ALLMIGHTY
Ok to wracając do mnie.
Na moim druidzie prawie wogóle nie bociłem.
Do 20 levela bociłem jakieś 75% czasu. Ale to chwila czasu te 20 leveli.(tutaj jeszcze tibia auto używałem)
Potem do 64 levela praktycznie zero bocenia przez ponad miesiąc, jedynie może okazyjnie na draki w darashi 3 razy w ciągu tego czasu.
W ostatnie 2 dni bociłem po 1-2 godziny dziennie na waterach, i nic więcej.
Dodając bociłem z 5-7 dni na rooku zbierając feathery, oraz z 3 dni na knighcie.
Wszystko w skali 1,5 miesiąca, w którym korzystałem z konta.
W czasie tego czasu dużo używałem rune makera do robienia paraliży, aby magic wbijać, healera(na exura gran i vita tylko) i lootera aby łatwiej sie expiło.

Wydaje mi się, że to troche za mało na bana? Ściagając skrypty sprawdzałem zawsze zaznaczone opcje.
Oczywiście PACC był cały czas, od 20 levela, na koncie 2kk, więc wątpie aby pacce miały jakieś względy

To co mi poradzicie abym z powyższych rzeczy ograniczył, usunął abym uniknął deleta na nowym koncie?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)