Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jebane gowna z supportu
Pierdolony support kurwa wyslalem sms nie dali mi premium days i jeszcze kurwa nic nie odpisuja jebane zera gratuluje suportu skurwysyny. BTW 15 dni czekam kurwa i nic. Troche sie zdenerwowalem bo z zaypay dostalem juz 3 maile ktore i tak nic nie pomagaja ale chociaz proboja a tutejszy support ma to w dupie !!! ciekawi mnie tylko czy komus w czyms pomogli.
w supporcie nie ma polaków . -.-^
IF I HELPED YOU REPUT +1 ME PLEASE ! Smile / POMOGŁEM ? NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ REPUTA + 1 Smile

SCRIPT'S BY ALLMIGHTY
On nawet nie wie co to znaczy support ;-)
Nie ma zadnego supportu, tymbardziej polskiego.
Jest tylko MegaNo0body - tworca BBota i Dexter - jego pomocnik, Administrator forum.

Jesli chodzi o reklamacje to trzeba je rozstrzygac z serwisem, z ktorego skorzystales - ZayPay oraz poprzez kontakt pod [email protected]
Temat odnosnie reklamacji: http://forums.bmega.net/announcements.php?aid=2

Tutaj jest wzor jak powinna wygladac wiadomosc w celu reklamacji uslugi z serwisu ZayPay:

Subject: BBot Premium Time not received
To: [email protected]

I`ve bought a BBot License I did not received my premium time. I agree that I have tried all the steps before sending this email, I`ll wait 5 days before sending a new email. And if I don`t follow the exact template of this redeem payment tutorial I`ll not receive my Premium Time.

Quote:My BBot email is: ?? and I bought a ?? days license using the method:
[ ] PayPal
[ ] MoIP
[ ] ZayPay

Payment ID: ??

You`ll receive a response in a 5 days. Please note that you have to follow the template otherwise you`ll not receive a good response.

Na przyszlosc pomysl zanim napiszesz, dziecko moje drogie. Oprocz MegaNo0Body'ego absolutnie nikomu nie zalezy na tym zebys otrzymal licencje, wrecz przeciwnie - im mniej botterow tym wieksze prawdopodobienstwo, ze ulubiona przez nas miejscowka bedzie wolna.
Bartoq1993 - może jeszcze kilka przekleństw,co? Smile
Ogarnij się dzieciaku.
Podpisuję się pod postem nizlov'a

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)