English
Hi every one.
I'm just annoyed with this bug, so i start to combinate and i think that, i have an solution .
So when u got this error.
1. Delete Your bot. Save scripts somewhere.
2. Then unpack your bot.
3. Run program as Admin + have same compatibility as tibia !!!!! (Win7, Vista)
When u won't run as admin, or in another compatibility, you can start from point 1.
4. Have fun .
5. When u close the bot. Problem will return. So do not shut down the computers ;D.
Tested on windows 7 (x86), bbot 8.8, Tibia 9.82.
Polski
Witam wszystkich .
Jestem po prostu zażenowany z tego błędu, więc zacząłem kombinować i myślę, że mam rozwiązanie . Coprawda krótkotrwałe, lecz mysle że i to was ucieszy
Tak więc, gdy pojawił się u mnie ten błąd. Zrobiłem dokładnie tak jak niżej opisane.
1. Usuń bota. Zapisz skrypty gdzieś.
2. Następnie rozpakuj bota. (pobranego 8.8, nie musisz usuwać rara. Tylko wypakowany folder)
3. Uruchom program jako admin + ta sama kompatybilność jaka jest na tibi !!! (Win7, Vista)
Gdy nie będzie działać jako administrator, lub w innej zgodności, można rozpocząć od punktu 1. Rozpoznasz to po errorze, lub błędzie "Base adress not found"
4. Miłej zabawy .
5. Gdy zamkniecie bota. Problem powróci. Więc nie wyłączać komputerów ; D.
Testowane na Windows 7 (x86), bbot 8,8, Tibia 9.82.
Hi every one.
I'm just annoyed with this bug, so i start to combinate and i think that, i have an solution .
So when u got this error.
1. Delete Your bot. Save scripts somewhere.
2. Then unpack your bot.
3. Run program as Admin + have same compatibility as tibia !!!!! (Win7, Vista)
When u won't run as admin, or in another compatibility, you can start from point 1.
4. Have fun .
5. When u close the bot. Problem will return. So do not shut down the computers ;D.
Tested on windows 7 (x86), bbot 8.8, Tibia 9.82.
Polski
Witam wszystkich .
Jestem po prostu zażenowany z tego błędu, więc zacząłem kombinować i myślę, że mam rozwiązanie . Coprawda krótkotrwałe, lecz mysle że i to was ucieszy
Tak więc, gdy pojawił się u mnie ten błąd. Zrobiłem dokładnie tak jak niżej opisane.
1. Usuń bota. Zapisz skrypty gdzieś.
2. Następnie rozpakuj bota. (pobranego 8.8, nie musisz usuwać rara. Tylko wypakowany folder)
3. Uruchom program jako admin + ta sama kompatybilność jaka jest na tibi !!! (Win7, Vista)
Gdy nie będzie działać jako administrator, lub w innej zgodności, można rozpocząć od punktu 1. Rozpoznasz to po errorze, lub błędzie "Base adress not found"
4. Miłej zabawy .
5. Gdy zamkniecie bota. Problem powróci. Więc nie wyłączać komputerów ; D.
Testowane na Windows 7 (x86), bbot 8,8, Tibia 9.82.