Threads: 15
Daj fixed na czerwonej kropce, włącz learn i wejdź na schody, a jak nie pomoże to jeszcze zmień wszystkie pointy które zrobiły sie poprzez learn na fixed (ale tylko te przy schodach).
Threads: 59
A wiec robilem wpt dalem fixed a potem learn wchodzac na te schodki i wszedl ale juz jak wszedl to znow ten sam problem tylko ze z zejsciem, zaczelem kombinowac w pewnym momencie usunelem wpt chcialem od nowa zrobic i kolejnym razem juz jak dalem fixed tak samo jak poprzednio to problem wrocil z wejsciem, robilem jak pisaliscie i tylko raz mu sie udalo wejsc i to niewiem jakim cudem a dostosowalem sie w 100% do instrukcji, reputy polecialy za pomoc, lecz potrzebuje jej dalej :/
06-02-2013, 07:39 AM
(This post was last modified: 06-02-2013, 07:40 AM by yeti1500.)
A weż odznacz learn stań na czerwonej kropce daj Fixed, a potem wejdź na góre i znowu Fixed. Jak chcesz żeby zszedł to zejdź na dół i zrób wpt fixed.
probowalem tego tez nie idzie, podejzewam ze mega nie dal id tych schodow lub cos takiego i jest problem z zrobieniem wpt
Threads: 49
ja na twoim miejscu zrobil bym tak jak masz czerwoną kropke stan na przeciwko jej obok tych drugich schodów i daj tam fixeda nastepnie daj macro aby szedł w prawo > i pozniej ponownie w prawo i w tedy juz jest na schodach i pozniej nastepne > macro żeby z nich zszedł sam tak robilem i to działało (;
Ma zostać poprawione ale nie w następnej wersji...
KONIEC
Since 2010 bbota use.
Jutż nite używtam bto sitę rotbi wietlki sytf i btot scthodzi nta psty ;d jetbać btbotat zaczynam robić własnego i tyle w temacie ;d
T użyłtem bty antglojęzyczni dtebile nite motgli przetczytać tegto.
Czyż bym był w moderatorach i mam dostęp do ukrytego forum ?
Since 2010 bbota use.
Jutż nite używtam bto sitę rotbi wietlki sytf i btot scthodzi nta psty ;d jetbać btbotat zaczynam robić własnego i tyle w temacie ;d
Super ! bo jak pamietasz moj projekt warlockow to nie moge go wykonac ze wzgledu na te schody :/, i pytanie mam przy okazji czy w strone maga bd cos ulepszane w bocie? :/
06-04-2013, 11:55 AM
(This post was last modified: 06-04-2013, 11:55 AM by gogol13.)
w wersji następnej zobaczysz dużą ilość poprawek...
Wystarczy poczekać Mega pracuje nad nimi w tym ze schodami które to ja zgłosiłem bo mam ten sam problem na yalahar ;o
p.s. twoje projektu nie kojarzę
Since 2010 bbota use.
Projekt na warlocki/infernalisty rozmawialismy o nim na czacie