Threads: 4
witam dzis mila niespodzianek dostalem a konkretnie : This account has been banished from Tibia because of repeated lesser rule violations or a single very severe rule violation. The account will be deleted.
bocilem po 1-2 dziennie i to nigdy afk zdaje sie ze nigdy nikt nie pisal "Raport " do mnie ani nic z tych rzeczy slyszalem ze mozna sie odwolac od bana ma ktos pomysl w jaki sposob to zrobic ? co lepsze wczoraj kupilem kolejnego pacca na 30 dni i przykra wiadomosc ze banik polecial jest ktos w stanie pomoc, doradzic ?
Threads: 12
Raczej nie. Jak jest deleted to koniec ;/
no zycie zycie z tego co teraz wyczytalem to mass ban byl piekna sprawa a myslalem ze raczej nie ogarna jak nigdy afk przy boceniu nie bylem i reportow nie slali ale jednak polecial banik moze jakas bajere podkrecic w odwolaniu i emaile do nich slac ?
Nie wiem czy mi sie to tylko zdaje, czy juz gdzies to widzailem, za mass bany cipsoft nie odpowiada, chyba ale upewnij sie, popytaj sie na forum gdzies indziej najlepiej na tibiopedi ;D
Threads: 3
Wystarczy przeczytać regulamin naszej kochanej Tibii i będziesz wiedział że nie da się odwołać do "kasacji konta". Do banów za jak to się wyrażę pierdoły można się odwoływać, ale za używanie niedozwolonego oprogramowania już nie.
Threads: 6
Pf, ja sie raz odwołałem od bana za bocenie ;D ale to nie było przez mass ban, tylko shackowali mnie i napisali "im using bot" i inny mnie zraportował
Threads: 6
Ale wtedy masz bana za bota (using unoficial software to play), a napisałem że to nie było przez mass ban.
Threads: 20
tracisz cale konto wraz z tym co na nim bylo lacznie z paccem :/ ludzie.
rozumiem a jest ktos w stanie pomoc napisac po angielsku takie emaile bo za bardzo nie kumaty jestem w jezyku tym : )