Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MASSBAN 25.04
Tongue 
Hello evryone those who got ban i would like if they tell us if they use Multiclient or smt Perhaps it's the MC tibia detects.Rolleyes
(04-29-2013, 03:49 AM)silverline81 Wrote: Hello evryone those who got ban i would like if they tell us if they use Multiclient or smt Perhaps it's the MC tibia detects.Rolleyes

True. Most of MC's are just edited Tibia clients. It's detectable.
pozdro ludzie... ja swojego 125 ek wybotowalem od zera troche TibiaAuto od 80 lvla bbotem i jakos przez ten czas nie dostalem delta, a co do cash makerow... na 6 nobow zaden nie dostal deleta.

Dziwicie sie ze dostajecie bany? Botujcie 24/h a na pewno was nie wykryja (sarkazm)
Mi zbanowali 2 acc, 67 i 40 naszczęście 150 i 112 bez lipy ;D mój pierwszy massban.. najciekawsze jest to ze na te acc nie logowalem nawet w dzien mass bana.. a ten 67 latal ogolem na bbocie moze z 10h xd
0/7.
Jesteście żałośni. Po co bocicie, skoro płaczecie o bana? KAŻDY BOT JEST WYKRYWALNY .
hausahsuahsu ja boce , ostatnio dostalem deleted jakimis 80 ekami i edami i nie placze ,zaczalem nowe konto bocic mam pelna swiadomosc ze moge dostac bana wiec recznie expie 8 lvl i tam wszystko trzymam.. dostane bana nie bede plakac bo i tak wszystko wybocilem ludzie to tylko gra Big Grin
Nie wiem od czego to zależy.
Bo znam kilka osób ,które bocą już ponad 1,5 roku i nie dostali delate.
A gdy ja włączyłem bota na 191 rp po 3 miesiącach delate.
Przypominam ,że miałem na manasowanie, zbieranie golda, loota.
Na 200 ek używałem bota,ale przestałem bo sie boje o delate xD
Ja boce od jakichś 2 lat może było w tym 3 miesiące przerwy i ani razu nie dostałem delete Smile i boce tak jak ktoś wyżej pisał że od całej staminy do wyczerpania czyli do momentu kiedy nie dostaje loota Big Grin trwa to 2 dni i później przez kolejne dni następne konta i tak w kółko Wink
pytanko mam bocisz od pełnej staminy do zera bez loga i nie masz bana??
(05-13-2013, 01:13 PM)buby92 Wrote: pytanko mam bocisz od pełnej staminy do zera bez loga i nie masz bana??

PL?
Bocisz ile chcesz to od nich zależy czy Cię złapią.
Please give me reputation if I helped you.
A ja zrobię mały offtop, nie dawno bodajże wczoraj przeglądałem sobie normalnie forum bbota i gdy zobaczę ciekawego użytkownika lubię sobie popatrzeć w jego profil, no i zajrzałem w jego profil, wszystko ok, ale patrze na posty i co widzę?
[Image: dziwne.jpg]
http://forums.bmega.net/user-5402.html tu link do profilu
Radzę szybko zobaczyć bo pewnie można to zedytować.
Teraz co to wnosi do tematu, a wnosi to że wiele osób może nie mówić prawdy odnośnie bota, nie wiem jaki cel miała ta osoba piszcząc w oficjalnym temacie że straciła 124 msa a na polskim temacie że nie dostała bana, ale zawsze starajcie sobie wyrobić własną opinię na czyiś temat ( to już nie tylko do tibi się odnosi ale i do normalnego życia) bo jak sami widzicie opinie niektórych są fałszywe, a często się nimi kierujemy (przykład z tibi żeby było lepiej zinterpretować) czyli wybranie bota.

Co do bbota ja go używam 4 lata chyba i jeszcze bana nigdy nie dostałem.

/EDIT
Post ten nie ma na celu ośmieszania nikogo, tylko ukazania mentalności niektórych osób które próbują coś osiągnąć w nie wiadomym celu wprowadzając w innych błąd i psując opinie innym (w tym przypadku wykrywalności bbota)
(05-13-2013, 01:13 PM)buby92 Wrote: pytanko mam bocisz od pełnej staminy do zera bez loga i nie masz bana??
od całej staminy do 14h staminy wtedy exp się zmniejsza i loota nie ma a wygląda to tak stawiam jak wracałem ze szkoły czyli tak koło 15 chodził do samego rana wyłączę gdy wychodzę i włączam gdy wracam i chodzi do wyczerpania staminy ale mam na kontach po 3-4 postacie więc nie wiem czy coś to zmienia.
usuwaja te konto co miały juz jakies warningi? czy poprostu jakie padnie?
(05-14-2013, 05:41 AM)Technik Wrote: usuwaja te konto co miały juz jakies warningi? czy poprostu jakie padnie?

Z tego co pamiętam konto które ma warninga dostanie deleta, konto które go nie ma bana...ale moge się mylić ^ ^"
To co piszesz to bzdury .
Od razu delate dostajesz chyba ze nigdy notki nie miałeś to przez 7 dni postać istnieje a później delate.
Przez 7 dni masz na to ,aby wyciągnąć z domku itemy jeżeli dałeś inva komus :>
około 15-20 accountów boconych codziennie dzien i noc na zmiane.
0 banów jak narazie Wink ale się w chuj przestraszyłem tego mass bana
aa, to mass ban był XD? 7 kont, czystych (;
U mnie żaden delete nie dostał :;]
Jest ktoś kto nie używał funkcji MC i dostał bana??
myślę, że to wina mc
lol to za mc tez banuja?
;OOOOOOO

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)