Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozbojnicy - czyli gracze połączeni bbotem.
Nowy pocisk, Grasz jak Parcel !
Jakie lvle w tym momencie chlopaki macie ? Smile
I HELPED U !? GIVE REPUTATION ! : )
widze ze osiagniecia macie, a czemu mam sie nie wypowiadac ? wyrazac wlasnego zdania? chyba od tego jest forum spolecznosciowe?
bo to parcele xaxa opskaopskaopskaopska
(04-19-2013, 09:27 AM)buska Wrote: widze ze osiagniecia macie, a czemu mam sie nie wypowiadac ? wyrazac wlasnego zdania? chyba od tego jest forum spolecznosciowe?

Wyrażanie swojego zdania, a pierdolenie jak potłuczony to dwie różne rzeczy. I poza tym, jest to forum publiczne. Nie oznacza to, że każdy może pisać gdzie chce i ile chce, bo trzeba jednak zachować jakieś zasady, a nie gadać 100 razy to samo i zaśmiecać temat.
(04-18-2013, 04:34 PM)buska Wrote: smiac to mi sie chce z was bo gracie jak parcele

(04-18-2013, 05:40 PM)Zimovsky Wrote:
(04-18-2013, 05:27 PM)Pinio Wrote:
(04-18-2013, 04:34 PM)buska Wrote: smiac to mi sie chce z was bo gracie jak parcele

Gościu weź się uspokój, po co tak pierdolisz w kółko w tym temacie? Co chcesz tym osiągnąć?

sad but true

Durne pałki i tyleWink
Z nich są takie pro00000sy, że aż strach się bać Big Grin
Nie podoba się, to przestańcie tu zaglądać i wylewać swoje żale - proste.

Przestańcie w końcu płakać za tymi 20lvlami i boćcie "High levelowe" postacie na swoich światach Wink możecie założyć swój temat i w nim się wypowiadać. ;]

@buska - forum społecznościowe masz tu: LINK )tam możesz popłakać jak się czujesz i co Cię boli.)
Aktualnie trudno stwierdzić kto jaki ma lvl ponieważ za dużo czasu na grę nie mam, ale z tego co zaobserwowałem kilka osób ma podobny do mojego Smile

[Image: 13359952.jpg]
z tego co mam w vipie to lvl sa takie :

42/36/35/27/27/30/83/31
Dokładnie tak jak napisał przedmówca Smile
kto tam wyjabal 83? xD
[Image: 0_0_823577059_Wiosna_przyszla_przez_xawery_middle.gif]
Kropek Wink
Lecimy panowie z expem Big Grin
Rozkminiłem o co chodzi w "gracie jak parcele". Parcela się wysyła, czyli niejako przenosi z miejsca na miejsce, z miasta do miasta. Wy się przenieśliście ze świata na inny świat, stąd wzięło się, że jak parcele Smile
Mi się wydaje że po prostu Zimovskiemu chodziło o to że siedzimy w dp, jak parcele ._.
No ale, 'co autor miał na myśli' się pewnie nie dowiemy Big Grin

--kropek Wink
Give Reputation to this user
If I helped You
wolna interpretacja, endzoj Wink
Jak by nie patrzeć jego wypowiedz zmieniła moje życie ;D
mysle,ze to byl zle trafiony tekst patrzac na to iz zaprzestal dalszych komentarzy ?
Nie tylko życie, nawet podpis..:D

--kropek ;)
If I helped You
Haha, Kropek racja ;D
A ja czekam na kolejne Wasze screeny ;p

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)